Fashion&Beauty

Őrület: Brad Pitt hasonmása egy 34 éves építőmunkás - Fotók

Hihetetlen hasonlóság.

Brad

Ha már mi magunk nem lettünk híresek, akkor legalább az legyen híres, akire hasonlítunk - tartja a mondás, amit nem rég alkottunk. Ezzel mindenesetre biztosan egyetért az Angliában élő építőmunkás, Nathan Meads. A 34 éves férfi építőmunkás, de engedve egy ideje a nyomásnak Brad Pitt hasonmásaként is vállal haknikat. A TWN.hu híre szerint ma már saját ügynöke is van, és bizony szépen keres vele. Nathan elmondása szerint nem tud úgy végigmenni az utcán, hogy ne állítanák meg! Íme az igaz:

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...