Sztárok

Gólyahír! Megszületett Gryllus Dorka kisfia

A szülés alatt végig fogta a kezét szerelme, Simon Kornél színművész.

"Nem volt komplikáció"

A Story magazin adta hírül, hogy megszületett a 47 esztendős Gryllus Dorka második gyermeke. A kisbaba az Áron nevet kapta, és természetes úton jött a világra. A gyönyörű színésznő kisfia három és fél kilogrammal született. A sztár azt mondta, korántsem volt könnyebb a szülés, mint első gyermeke esetében. "Ugyanúgy működött a testem, mint nyolc évvel ezelőtt, emellett fantasztikus szakértelemmel és kedvességgel vettek minket körül. Így aztán nem volt semmiféle komplikáció, és a fiam egészséges, erős kisfiúként jött világra" - mondta a Story magazinnak a csinos anyuka, aki párjával, Simon Kornél színművésszel együtt kilenc éve várt arra, hogy ismét gyermekáldás elé nézhessen. A sztárpárnak elmondhatatlan örömet okozott a kicsi érkezése.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle