Lifestyle

Tudod, hogy a kutyád miért nyalogat téged előszeretettel? Erre tuti nem gondoltál

Házi kedvenced szívesen nyalogatja az arcod, kezed, lábad? Ez az oka!

Szeretet jele?

Érdekes, hogy egyes kutyák egyáltalán nem nyalogatják a gazdájukat, míg ott van a másik véglet is, amikor a házi kedvenc bármilyen szabad bőrfelületet kiszagol, és megállás nélkül "puszilgatni" kezd. Ezt mi úgy értelmezzük, hogy nyilván a szeretet jele, ám a kutyák nem biztos, hogy így gondolják. Lapozd fel galériánkat, eláruljuk az igazságot!

Ez a jelenség egy kölyökkori minta, ami a kutyában rögzült, ezt viszi tovább. Ha a szuka nagyon gondoskodóan bánik kölykével, akkor az később a kutya viselkedésében is kiütközik, sokkal nyugodtabb és odaadóbb lesz.
Kattints a további képekért!

Ha neked dereng valami, akkor bizony igazi unikum vagy.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.