Fashion&Beauty

Pirossággal küzdesz? Ezeket az összetevőket kerüld

Lehet, hogy olyan kozmetikumokat használsz, amik csak rontanak a helyzeten.

Önbizalmat vesz el

A rosacea ugyan nem egy súlyos betegség az esetek nagy százalékában, mégis egy életre szenvedést okozhat annak, aki ezzel küzd. Mentális, érzelmi szempontból is megviselhet minket, hiszen smink nélkül a piros leghalványabb árnyalatától a vörösig is terjedhet. Emiatt persze sokan vastag sminkkel járkálnak, hogy takarják a színt, ez pedig sajnos újabb bőrproblémákhoz vezethet. Sokféle kencét próbáltak már rá, és ugyan egyértelmű gyógyír nincs, mutatjuk, melyek azok az összetevők, amelyek csak rontanak a helyzeten.

Ezeket kerüld

Tretinoin Egy kifejezetten erős anyagról beszélünk, ezért érdemes kerülni, ha kifejezetten érzékeny, pirosodásra hajlamos bőröd van, hiszen csak tovább rontasz vele a helyzeten.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.