Egészség

Ezek a cukorbetegség korai tünetei - Vedd észre a figyelmeztető jeleket

Nem érdemes sokáig várni, azonnal keressük fel orvosunkat, ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk.

Egyértelmű tünetek

A cukorbetegség viszonylag gyorsan és elég egyértelmű tünetekkel jelenik meg az életünkben, így érdemes ezekre különösen odafigyelni. Bár különböző típusai vannak, mégis nagyon hasonló jelzéseket küld számunkra a testünk, amelyeket, ha időben észreveszünk, akkor megelőzhetjük a komolyabb bajt. A betegség előrehaladott fázisában jelentkezhet a szomjúság, illetve a sűrű, nagy mennyiségű vizeletürítés, ám nem ezek a leggyakoribb tényezők. Lapozd fel galériánkat, mutatjuk a tüneteket!

Az 1-es típusú cukorbetegségnél a következő tünetek lehetnek jellemzőek: szomjúság, gyakori és nagy mennyiségű vizelet, fogyás, fokozott éhség, levertség, fáradtság, szájszárazság.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.