Lifestyle

Elindult a Raktárkoncert-sorozat - Itt nézheted meg kedvenceid fellépését

Szeptember 21-től mindenki számára elérhetővé váltak a Raktárkoncert-sorozat első felvételei, már 16 koncert közül választhatunk ingyenesen a mindiGO TV alkalmazásban.

És ez még csak a kezdet!

A különleges raktárépületekben helyszíni közönség nélkül készített felvételeken összesen közel 200 előadó áll majd színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva. Ahhoz, persze, hogy a felvételek minél több háztartásba eljuthassanak, a produkcióhoz nemcsak hatalmas zenei, hanem technikai és műsorszórói stábra is szükség van, amit az Antenna Hungária Zrt. bonyolít le megannyi, a magyar könnyűzenei iparágban ismert szakmai stábbal.

Közel 200 koncert ingyen

A felvételek megtekintéséhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükségünk a mindiGO TV alkalmazásban, ami után betűrendbe szedve érhetők el az első felvételek. A videótárat az elkészült koncertek sorrendjében folyamatosan bővít a szolgáltató, a tervek szerint egészen november végéig kerülnek fel az újabb és újabb fellépések.

A Raktárkoncert-sorozat már megtekinthető fellépői az alkalmazásban: Balázs Fecó, Besh O Drom, Charlie, Dinamit, Edda, Emelet, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, Lord, Magna Cum Laude, Neoton Família, Péterfy Bory, Rúzsa Magdi, Szandi, Tátrai Band, Tóth Gabi

Különleges élmény minden résztvevőnek

Noha világszerte kísérleteznek hasonló megoldásokkal, az innovatív magyarországi módszer egyszerre képes a hazai zeneipar támogatására és a rajongók kárpótlására, mi több biztonságos szórakoztatására a járványhelyzetben is. A hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás éppen ezért nem csak a fellépőknek, de a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt majd.

Még több exkluzív tartalom

A Raktárkoncert-sorozat rajongók számára a Lounge Group ügynökség a koncertfelvételek mellett további exkluzív tartalmakkal is készült. Többek között fotós és videós backstage tartalmak is megtekinthetők az ügynökség által kezelt raktarkoncert.hu holnapon, Facebook és Instagram oldalon, a fellépőkkel készített beszélgetéseket a Raktárkoncert helyszínén pedig élőben a Lounge Group Facebook oldala közvetíti.

Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország rád vár!” kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismerése által. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépő egyikét.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.