Sztárok

A nő, aki egyszerre akart élni és meghalni - 9 éve, hogy elhunyt Amy Winehouse

20 évesen már a világ slágerlistáit vezette.

A halhatatlan souldíva

27 év - ennyi jutott csupán a földi létből Amy Winehouse-nak, a 2000-es évek egyik legígéretesebb énekesnőjének. A Grammy-díjas brit tehetség kilenc évvel ezelőtt, éppen ezen a napon, július 23-án végleg elhagyta a világot jelentő deszkákat, mikor londoni lakásában holtan találta saját testőre két üres vodkásüveg társaságában. Amyt nem lehetett megmenteni, még a helyszínen halottnak nyilvánították. Az egész világ gyászba borult, mikor kiderült a hír, hogy ő is belépett a legendás 27-esek klubjába, ahol olyan híres és tragikus társaság tagja lett, amelyben többek között Jim Morrison, Kurt Cobain, Janis Joplin és Jimi Hendrix is szerepelnek. Ennyi évvel a szomorú haláleset után is mindenki azt fejtegeti, hogy vajon mi vezethetett oda, hogy egy ilyen tehetséges énekesnő ennyire fiatalon hunyt el? A válasz azonban egyszerű: Amy egyszerre akart élni és meghalni - állítják a barátai.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.