Így néznének ki öregecskén a 27-esek klubjának világsztárjai - Galéria

Janis Joplin, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Avicii és még sokan mások, akiknek nem maradt idejük megöregedni. Mutatjuk néniként és bácsiként a legnagyobbakat.

Sztárok, akik sosem öregedtek meg

„Live fast, die young" (Élj gyorsan, halj meg fiatalon) - a mottó Humphrey Bogart 1949-es Knock On Any Door című filmjéből származik, amelynek egytől egyig eleget tettek a legendás 27-esek klubja tagjai. Ebbe a társaságba - bármennyire is elit - nem sokan szeretnének tartozni, hiszen olyan világsztárok kaptak benne helyet, akik tragikusan fiatalon, mindössze 27 esztendősen kerültek át arra az oldalra, ahonna még senki nem jött vissza. Egészen drámai, hány olyan zenész és színész van ezen a listán, akiért még ma is milliók rajonganak, mert zsenge koruk ellenére megkérdőjelezhetetlenül tehetségesek és termékenyek voltak. Ide sorolják többek között Jimi Hendrixet, Janis Joplint, Brian Jones-t, Jim Morrison, Kurt Cobaint, Amy Winehouse-t és a néhány évvel ezelőtt elhunyt Aviciit.

A többségük nem a véletlen, hanem a féktelen életmód áldozata lett: az állandó éjszakázás, a felfokozott életritmus, a mértéktelenül fogyasztott alkohol és drog tönkretette az egészségüket. Most egy rendhagyó összeállításban felfedjük, hogy néznének ki idős korukban azok a sztárok, akiknek a gondtalan nyugdíjas évek sosem adadtak meg.

Lapozz, mutatjuk a galériát!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!