Sztárok

Sarah Jessica Parker nem öregszik - 55 évesen is olyan fürdőruhában, mint egy tini

A Szex és New York sztárjának hibátlan alakjától még kolléganői is elámulnak.

Nem hiába imádjuk

Sarah Jessica Parker utánozhatatlan kisugárzása és megjelenése miatt korunk egyik ikonikus alakja, A Szex és New York című sorozatban szerettette meg magát a közönséggel; több évadon keresztül csodálhattuk Carrie Bradshaw-ként mesés cipőgyűjteményét és kifogástalan külsejét. A szerep azért is állt neki különösen jól, mert a valódi életben is egy inspiráló, csinos nő. Rajongói folyamatosan találgatják, vajon mitől lehet ilyen ragyogó formában kedvencük. Az 55 éves sztár nem titkolja, hogy semmiféle őrült diétát nem követ, mindemellett az édesszájú színésznő elárulta azt is, hogy bomba formáját a jógának és a minimális mennyiségű mozgásnak köszönheti.

Cikkünk még nem ért véget, lapozz!

Fotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...