Sztárok

Charlie Sheen kamaszlánya tündöklő szépség, akárcsak a botrányhős exfelesége - Fotók

Denise Richards-nak és botrányhős volt férjének gyönyörű a nagylánya, Lola.

Gyönyörű kamaszlányaik vannak

Charlie Sheen azon színészek táborát erősíti, akik köztudottan imádják a nőket. A sors már rengetegszer hozta össze őt sztriptíz táncosokkal és prostituáltakkal, így valójában senki sem csodálkozott, amikor napvilágot látott egy hír, hogy HIV-pozitív lett. A két pasi meg egy kicsi sorozat 54 éves sztárja megpróbálkozott többször is a "normális" élettel, három felesége volt, akik közül Denise Richards színésznővel bírta a legtovább. 2002-ben volt az esküvőjük, majd 2005-ben adták be a válópert. A néhány évig tartó házasság arra viszont elég volt, hogy két gyermekük is szülessen.

Sam és Lola ma már tinédzserek, utóbbi a közelmúltban lett 15 éves és kivételesen megosztott egy képet róla a büszke édesanyja. A szőke nagylány tiszta anyja és szerencsére apjától is csak a szebb vonásokat örökölte, így gyönyörű.

Lapozz, mutatjuk a fotókat!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.
Lifestyle
A kicsik fejlődése során az úgynevezett nagymozgásoknak és a finommotorikának egyaránt kulcsszerepe van, hiszen ezek alapozzák meg a gyerekek mozgáskoordinációját és izmaik összehangolt működését. De...
Home&Design
Bár rengeteg meglepő belsőépítészeti trendnek lehettünk tanúi az elmúlt időszakban, el sem hiszed majd, mely szín fogja uralni idén a fürdőszobákat!