Bed&Love

Ezektől az ételektől, garantáltan felejthetetlen leszel az ágyban

Ha a randi egy vacsora, akkor szuper eszköz van a kezedben, ugyanis igen sok múlik a fogásokon, ami a vágyat illeti. Ha pedig úgy érzitek, nem kívánjátok annyira a szexet mint korábban, arra is megoldást nyújthat, ha jól eszel.

Nem mindegy, mit eszel

Az, hogy mit fogyasztunk, nagyban befolyásolja a szexuális életünk minőségét. Az Indian Times szakértője összegyűjtötte azokat ételeket, amelyek megtámogathatják a nemi életet, és ezek alkalmazásával bárki fittebb, lelkesebb és aktívabb lehet. Dr. Vijay Singhal szexológus szerint az alaptétel nagyon egyszerű, szinte teljes mértékben igaz, hogy az egészséges ételek nagyon jó hatással vannak a szexuális együttlétekre, míg az alkohol és az egészségtelen ételek teljesen elronthatják azt.

A szakértő szerint az alkohol azért is nagyon veszélyes, mert a vágyat ugyan növeli, de sokszor hoppon maradhatunk miatta, mivel a teljesítőképességben radikális csökkenést produkálhatunk miatta. Ez az állítás, persze csak akkor igaz, ha túlzásba visszük. Egy pár pohár bor egy romantikus estén még belefér, sőt segítheti is az együttlétet, oldja a feszültséget, a lényeg a mértéktartásban rejlik.

A dió a férfiak szexuális erejét segíti, erősebb erekció várható, és a spermiumok is életteltelibbek és fürgébbek lesznek tőle.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.