Sztárok

Leköpték az utcán a Barátok közt sztárját szerepe miatt

Nagyon durva támadás érte a gyönyörű színésznőt.

Nem mindenki tudja mi a valóság, és mi a fikció

Kardos Eszter, a Barátok közt Vandája a Nyugi! Köztünk marad! című műsorban vallott a támadásról, melyet szerepe miatt kellett elszenvednie. A legtöbbeknek egyértelmű, hogy ami a sorozatban látható, csak egy kitalált, fikciós történet. Páran azonban a mai napig keverik a valósággal a forgatókönyvet, és ha élőben találkoznak a szereplőkkel, sokszor kiszámíthatatlan mit vált ki belőlük. A gyömyörű sztár sem számított arra, hogy ilyen megtörténhet.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.