Utazás

Mesés látvány: Így virágoznak a cseresznyefák Vuhanban – Videó

A cseresznyevirág nemcsak a szemünket, de a szívünket is elkápráztatja.

Ünnepeljünk cseresznyevirággal!

Japánban és Kínában elképesztő hagyománya van a cseresznyefa-virágzásnak, amelyet különböző rendezvényekkel is megünnepelnek az országokban - ezek dátuma eltérő lehet a virágzás idejétől függően. Ilyenkor az emberek barátaikkal és családjaikkal együtt kivonulnak a közeli parkokba, és egy kellemes piknik keretein belül ünneplik meg a tavasz beköszöntét a virágba borult fák alatt. Kifejezetten különös időszak ez most a Vuhanban élők számára, hiszen a koronavírus-járvány miatt idén a rendezvények elmaradtak, szerencsére azonban így is sikerült lencsevégre kapniuk a csodás látványt.

Lapozz, mutatjuk a videót!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.