Home&Design

Szeresd meg a panel-erkélyt - Így tedd otthonossá egyszerűen, olcsón

Az utóbbi időben igencsak felértékelődött az erkély jelentősége. Mutatunk pár szuper ötletet, hogyan teheted otthonosabbá.

Az a szép zöld gyep...

A koronavírus-járvány miatt Immár három hete tanácsolják azt - saját és környezetünk egészsége érdekében -, hogy maradjunk otthon. Ez persze egyáltalán nem egyszerű – se fizikailag, se lelkileg –, itt a tavasz, süt a nap, virágoznak a fák és még sosem hiányzott ennyire a legközelebbi park. Most még a szokásosnál is szerencsésebbnek mondhatja magát, akinek a házához legalább egy aprócska kert tartozik. Ezzel együtt rengetegen vagyunk, akik panellakásban élünk, és még ha eddig nem is használtuk az erkélyünket hosszas ücsörgésre, most igazi mázlistaként tekinthetünk magunkra, hogy legalább ez megadatott.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Sokan nem tudják, de a Föld nem teljesen gömbölyű, de nem is lapos, ahogyan azt az összeesküvés-elmélet hívei gondolják.
Sztárok
Katalin fontosnak tartott egy bizonyos módosítást 2011. április 29-én, amikor is összekötötte az életét Vilmossal - Diana 1981-ben ugyanígy tett, így a néhai hercegné menye anyósát követte.
Fashion&Beauty
Zendaya legújabb filmje, a Challengers április 25-én debütált a mozikban. A romantikus sportdráma nem is kaphatott volna jobb reklámot, mint most, hiszen a 27 éves színésznő a film plakátját öltötte...