Sztárok

Tokár Tamás és felesége különleges videóval árulták el születendő gyermekük nemét

A RTL Klub műsorvezetőjének szó szerint leesett az álla!

Hamarosan jön a baba

A Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás és felesége Kovács Dorottya, már több mint egy éve él boldog házasságban. A fiatal pár boldogsága már-már mesébeillő, amit megkoronázott az az örömhír, hogy hamarosan szülők lesznek. Dóri és Tamás eddig a babavárás összes boldog és különleges pillanatát megosztotta rajongóival, így természetesen a gyerek nemének a bejelentése sem maradhatott el, ami nem éppen hétköznapi módón történt. Videóblogjukban mutatták meg a pillanatot, amikor megtudták, hogy Dóri kisfiút, vagy kislányt hord a szíve alatt. Lapozz a bámulatos videóért!

Lapozz a videóért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.