Lifestyle

Megőrjít a bezártság? Ezekkel a filmekkel dobd fel a hangulatod a karantén idején

A Nemzeti Filmintézet jóvoltából most 90 klasszikus filmet tekinthetsz meg ingyen.

Nézzük újra a klasszikusokat

Sajnos a még mindig tomboló koronavírus-járvány alatt egyre többen kényszerülnek az otthonmaradásra. A szerencsésebbek választhatják a home office-t, mások viszont munka nélkül, "tétlenül" kénytelenek kibekkelni a járvány elmúlását. Ez tömegek számára okozhat pszichés-mentális megterhelést. Ezen áldatlan állapotok között különösen nehéz kitalálnunk, milyen szabadidős tevékenységekkel is üssük el a drága időt. Érdemes olyan foglalatosságot választani, mely általános közérzetünket, lelkiállapotunkat is javítja. Kiváló ötlet például, ha úgy döntünk, régi filmklasszikusok társaságában múlatjuk az időt. Ehhez nyújt most segítséget a Nemzeti Filmintézet.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.