Fashion&Beauty

Ez igen! Rajongásig imádja ezt a magyar ruhamárkát Jennifer Hudson

Szerelem volt első látásra!

Totálisan belehabarodott!

A fiatal színésztő totálisan belehabarodott a Sugarbird House legújabb saját márkás kollekciójába, a Queen and the Gang vagány darabjaiba, azon belül is a Queen Original ikon kabátba (amely többek között olyan világsztárok kedvenc darabja is, mint Celine Dion, vagy Haley Biber). Hogyan kezdődött a szerelem a színésznő és a queen kollekció között? Még a Sugarbird szakemberei sem tudják pontosan, de beszerzett magának egy queen inget-et amelyben ki is posztolta magát, miként énekelget szabadidejében. Imádta, és rájuk írt közvetlenül ő maga az Instán, hogy kabátjuk mikor lesz?

Minden darabjukat megvásárolta

Ők azonnal elérhetővé tették a kabátot, és elindították egy újabb tétel gyártását, s szinte abban a pillanatban befutott egy online rendelés a shopba J. Hudson néven, egy New Yorki szállodai címre. Megkeresték a Sugarbirdöt a menedzserei, és extra gyorsasággal el is készítették neki a rendelését, majd pár napon belül újabb kabátokat is vásárolt a rendezőjének, stylistjának… Minden darabjukat megvásárolta, ami elérhető, és egyértelműen látszik, hogy imádja a kabátotm mert folyamatosan viseli a story-jaiban. Névre szólóan grafikázták is pár darabot a kérésére.

Több száz divatimádó kedvence lett

Csodás érzés a Sugarbird számára, hogy az ő kis magyar márkájuk ennyi világsztárhoz eljut, de meg kell jegyeznünk, hogy a kabát több száz divatimádó kedvence lett. És ennek a sikersztorinak még nincs vége. A Sugarbird több divatházzal, pr szakemberrel és stylisttal áll kapcsolatban folyamatosan, az erős érdeklődésre való tekintettel. Hamarosan a Sugarbird létrehozza a Sugarworldöt?

Leadfotó: Profimedia - Red Dot, további fotók: Publicity Aim Kft.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.