Sztárok

Istenes Bence nagy lépésre szánta el magát

A szerelmesek évek óta Németországban élnek.

Külföldi karrier

Csobot Adél és Istenes Bence nyolc évvel ezelőtt találtak egymásra és eleinte talán senki sem gondolta, hogy a vagány műsorvezető és a bájos énekesnő családot alapítanak majd és boldogan nevelik közös gyermekeiket, Natánt és Ádint. A szerelmesek 2016-ban döntöttek úgy, hogy külföldön próbálnak szerencsét, de nem a teljes ismeretlenbe indultak, hiszen Bence édesanyja kint él és készségesen állt a rendelkezésükre. Azonban Németországban sem könnyebb az élet, bár Bence több német műsorban is kapott televíziós munkát, a hazai felkéréseket sem utasította vissza. Tavaly már Adéllal együtt szerepeltek a Nyerő páros műsorában és úgy tűnik, idén is inkább a hazai tévében vállalnak szerepet.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ismét megjelent a lista azokról, akik a leginkább mozgásban tudják tartani az internet népét. Dancsó Péter meglepő helyen végzett, de nem a lista elején kell keresni.
Lifestyle
Az Apple marketingesei mindig a maximumot igyekeznek kihozni magukból, de arra ők sem voltak felkészülve, hogy ez most rosszul fog elsülni. Sok helyen a kommenteket is letiltották.
Sztárok
A jordán királyi családban elképesztő gének öröklődnek, ami nem is csoda, hiszen Ránija külsejét látva talán senki sem gondolkodik el azon, hogy a királyi párnak vajon hogy sikerült két sármos...