Sztárok

Komoly konfliktus: Stahl Judit ezért neheztel még mindig Pálffy Istvánra

A tévés először mesélt kollégájával való nézeteltérésekről.

Közös munka

Bár manapság Stahl Juditot leginkább a gasztronómia és a divat világában láthatjuk, nem volt ez mindig így. A tévés hosszú éveken keresztül Pálffy István mellett köszöntötte a nézőket esténként a TV2 Tények című műsorában, és kívülről mindig úgy tűnt, a páros remekül megérti és kiegészíti egymást a híradó stúdiójában. Ám Stahl közel 20 év után az ATV Spirit műsorában elmondta, ez a viszony egyáltalán nem volt felhőtlen és még ma sem oldódott fel a köztük lévő feszültség, és máig nem született megoldás konfliktusukra.

Lapozz tovább!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A krumplihámozással sem kell időt töltened a konyhában, ráadásul a krumplipüré is semmi perc alatt elkészül. Egy nő fedte fel a titkot interneten, és imádják az emberek.
Lifestyle
Gondolkodtál már azon, hogy vajon otthonod mely pontja a legszennyezettebb? És az eszedbe jutott, hogy ez a tárgy épp a konyhádban található, de nem a vágódeszkáról van szó? Nos, cikkünkből...
Egészség
Az A-vitamint vagy élelmiszer formájában, vagy étrend-kiegészítőkkel pótolnunk kell, különben nagy baj lehet a vége. Komolyan kell venni, ha felmerülnek a hiánya miatt kialakuló tünetek.