Egészség

Áttörés a rákszűrésben: Egyetlen csepp vérből 13 daganattípust mutatnak ki?

Forradalom zajlik a rákszűrés területén.

Még ma sem számít rutineseménynek

Mindennapi egészségünk védelme, megóvása érdekében ma már elengedhetetlenül fontos, hogy bizonyos életkor elésérét követően rendszeresen jelentkezzünk rákszűrésen. Az ilyesmi ma már a rutin részét kell, hogy képezze - egyáltalán nem véletlen, hogy az elmúlt esztendőkben immáron egyre több híresség népszerűsíti akár a saját példáján keresztül is a különböző rákszűrő programokat és egyéb, a prevenció propagálását célzó kezdeményezéseket. Magyarországon azért is különösen aktuális és fontos a téma, mert hazánkban még mindig nem számít mindennapos rutineseménynek, hogy saját megnyugtatásunk érdekében ellátogatunk rákszűrésre. Mostanság azonban - olybá tűnik - valóságos forradalom zajlik ezen a területen, melynek mi, magyarok is örülhetünk.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.