Sztárok

Sosem látott kép Sean Conneryről: piszok jóképű volt fiatalon

Nem véletlen, hogy nők milliói rajongtak érte.

Sean Connery igazi szívtipró volt

Sean Connery két hónapja töltötte be 89. életévét, a színész ma már visszavonultan él, távol a reflektorfénytől. A sztár neve - annak ellenére, hogy Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott - nem sokszor hangzik el a legnagyobbak között, talán azért, mert James Bond szerepén kívül nem volt jelentős alakítása. Pályafutása 1962-ben ért el csúcsára, amikor a Dr. No című filmben láthattuk - akkor Connery 32 éves volt. Említett elismeréseit mellékszerepeiért kapta, az Oscart és a Golden Globe-ot is az 1988-as Aki legyőzte Al Caponét című gengszterdrámáért szerezte. A közelmúltban szembejött velünk egy fiatalkori fotó a színészről, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül, ugyanis kétségkívül ő volt a 20. század egyik legnagyobb szívtiprója. Nők milliói rajongtak érte, ami a képet látva abszolút érthető.

Lapozz!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle