Sztárok

Vallomás a sorok között: ByeAlex exének üzent legújabb dalában

Az énekes igazán mélyt dalt írt.

Szakítás

ByeAlex ritkán beszél magánéletéről, és igyekszik párkapcsolatait is távol tartani a nyilvánosságtól. Azt azonban tudjuk, hogy idén nyáron szakítottak barátnőjével, Vandával és bár sokáig különválásukat is titkolták, Alex végül beadta a derekát és megerősítette, hogy párkapcsolatuk véget ért.

"Így döntöttünk. Nem én. Mi.Továbbra is nagy tisztelője és hódolója vagyok Vandának, aki egy csodálatos ember. Jóban maradtunk. Az egész téma ránk tartozik(...)" - fogalmazott Facebook posztjában négy hónappal ezelőtt Alex, aki a napokban azonban kiadott egy nagyon mély, depresszív dalt, Lombok címmel, melyet egy számára nagyon fontos lánynak írt.

Talán Vandáról lehet szó?

Lapozz tovább!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hát ilyen még nem igazán volt Magyarországon. Az Auchan gyakorlatilag zsákbamacskás kosarakat fog árulni jelentős kedvezménnyel.
Sztárok
Diana hercegnéről és a testévéről még az édesapjuk készítette ezt a különleges fotót. Most 1968-ban fogunk visszarepülni.
Egészség
Prágai sonkát rendeltünk a Tescótól, aminek 92 százaléka sertéscomb, ami jól hangzik, de tartósítószerként mi benne az a nátrium-nitrit? Lássuk, hogy valóban tartanunk kell-e tőle!