Lifestyle

Novemberi pénzhoroszkóp: Könnyen jön, könnyen megy

Extra pénzre számíthatsz vagy inkább spórolnod kell novemberben? Olvasd el havi pénzhoroszkópodat, hogy megtudd a választ!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Itt az ideje egy nagy rendrakásnak, mely nem csak a pénzügyi vonalat érinti, de szinte mindent, ami veled kapcsolatos. Minden mindennel összefügg - bármely területen elindul a javulás, az máshol is érezhetővé válik. A felerősödő félelmek elveszik önbizalmad, tehát muszáj megtalálnod középpontod, hogy erre ne kerüljön sor! Belső hangodra lelve átláthatod pénzügyi dolgaidat, s be tudod engedni a fontos információkat. Vigyázz, ne ragadj bele az anyagba, az elengedés kulcsfontosságú szó!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Minden tudásod ki tudod hozni magadból, ami a pénz teremtését illeti, nem véletlenül állsz a legjobb pénzügyi szakember hírében. Nem csak átlátod a dolgokat a fontos információkat kiszimatolva, de rá is érzel mindenre. Igaz, türelmetlenséged hátráltathat, bár a lendületre a teremtés elején nagy szükség van - ne veszítsd el azt a higgadtságot, nyugodtságot, melyet hozol magaddal születésedtől fogva! Ne csodálkozz, ha sok pénzt költesz magadra - miért is ne? Most könnyen megy az elengedés.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Elbűvölő, bájos mosolyod, szépséged, nagyon jó diplomáciai érzéked kibontakozása mindenkit elvarázsol – talán még a pénz teremtését is befolyásolja. Ez egy ördögi kör - a lehetőségek tárháza még inkább feldob, még kedvesebbé válsz, még inkább nyílnak az ajtók. Komoly tárgyalásokon vehetsz rész, szerződéseket kötve, a jog nagyon támogat, simítja az előtted levő akadályokat. A pénz elköltése sem jelent gondot, melynek nagy része könnyen mehet divatra, szépségszalonokra – munkaeszközökbe is érdemes befektetned!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Jókedvvel végzett munkád hozza gyümölcsét, mely még inkább inspirál, bele is teszel anyait, apait. Ne sajnáld magadtól - amire vágysz, vedd meg - bár a türelmetlenséged fölösleges dolgokat is rábeszélhet! Előtérbe kerülhetnek a kommunikációs eszközök, mint telefon, számítógép, de a könyvek is, akár egy számodra fontos, mindig vágyott tanfolyamra is befizethetsz. Ha épp autó vásárlása előtt állsz, ott sem érdemes sokáig gondolkoznod, első megérzésedre hallgatva nyugodtan belevághatsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...