Lifestyle

Szenzációs módon állt bosszút a férfi a feleségén, aki megcsalta őt

Ez egyszerűen zseniális, a nő bánhatja, amit tett.

Megcsalás

Amikor az ember szíve összetörik, nagyon tud fájni, ilyenkor pedig két lehetőség van: vagy azt mondjuk, hogy erősek leszünk, hiszen az élet megy tovább, változtatunk és talpra állunk, vagy önpusztításba kezdünk. Egy japán férfi, Shirapyon előbbit választotta, miután kiderült, hogy a felesége megcsalta. A középkorú férfi - aki egyébként bevallotta, hogy valóban elengedte magát az utóbbi években (nem sportolt, nem foglalkozott a külsejével, nem törődött az egészségével) - elhatározta, hogy zseniális bosszút áll az asszonyon, belekezdett a kemény diétába, edzésbe, és úgy kigyúrta magát, hogy ma már az egyik legsikeresebb testépítő a világon. Sztorijáról a BoredPandának nyilatkozott.

"Öt éve váltam el, eleinte nem tagadom, hogy párszor - a rosszabb óráimban - az alkoholhoz nyúltam, de szerintem a kezdeti fázisban ez érthető. Aztán rájöttem, hogy ennél már nem leszek fiatalabb, és az élet megy tovább. Belefogtam a fogyókúrába, változtattam az életmódomon, el akartam indulni egy fitneszversenyen" - kezdte a pasi.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.