Fashion&Beauty

Miért művelte ezt magával? Botoxoltatott Lionel Richie huszonéves lánya

Finoman fogalmazva is rémes lett a végeredmény.

Modell karrier

Lionel Richie, a romantikus dalokat dúdoló énekes lánya alighanem áloméletet él. A mindössze 21 éves Sofia gyönyörű arccal és fantasztikus alakkal van megáldva, modell karrierje pedig egyre csak szárnyal. Szerelmi élete is teljesen rendben van, a fiatal lány a nála 15 évvel idősebb Scott Disickkel jár, aki nem mellesleg Kourtney Kardashian exe és gyermekeinek apja - és persze észvesztően jó pasi. Luxusautók a garázsban, kacsa lábon forgó palota és menő designer ruhák jellemzik, a szépség azonban úgy tűnik még így sincs megelégedve magával, ugyanis botox kezelésen járt, aminek elég csúfos vége lett.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.