Lifestyle

Tűzijátékkal és John Newman koncerttel startol a STRAND Fesztivál

A fesztiválon nemcsak fergeteges zenei előadásokra tombolhatunk, hanem jótékonykodhatunk is.

STRAND Fesztivál 2019

2019-ben már jártunk a VOLT-on, benéztünk a Balaton Soundra, legutóbb pedig egy teljes héten át a Szigetet is kimaxoltuk. A fesztiválszezonnak azonban korántsincs még vége, a következő napokban ugyanis startol az újabb őrület, melynek helyszíne ismét Zamárdi.

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel a Balaton partján az idei STRAND Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai- és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei bulira százezernél is több vendéget várnak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: STRAND Fesztivál/Major Kata

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.