Sztárok

A Barátok közt dögös bajkeverője volt - Kardos Eszter ma már boldog édesanya

A sorozat Vandája még mindig olyan gyönyörű, mint kamaszlányként.

Valóra vált álom

Kardos Eszter már egészen kicsi korában szeretett szerepelni, mindössze hat éves volt, amikor először szerepelt színpadon. A reflektor iránti szerelem évről évre erősebb lett, így kiskamasz korában már énekes szerepeket is játszhatott a Budapesti Operettszínházban és a Madách-ban. Tinédzserkorában nagy lehetőségként élte meg, amikor kiválasztották a Barátok közt új szereplőjének, Berényi Klaudia unokájának. Eredetileg Madga Szilviát akarták a szerepre, de a rendező, Kalmár Tamás végül nem érezte elég jónak és lecserélte a fiatal színésznőt Eszterre. A sorozat sikerével párhuzamosan reklámfilmekben, a színpadon is szerepelt, és a mai napig szívesen vállal szinkronszerepeket is.

A szőke színésznő idén nagy meglepetést okozott azzal, hogy visszatért a sorozatba, ráadásul az is kiderült, hogy a magánéletében is sok váltzoás történt azóta, boldog egygyerekes édesanya lett.

Lapozz, mutatjuk legújabb fotóit!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!