Fashion&Beauty

Így néz ki Meghan hercegné teste két hónappal a szülés után - Fotók

Még nem sikerült visszanyernie karcsú vonalait.

Szülés után

Ha valaki, akkor Meghan hercegné igazán jó példa lehet a szülés előtt vagy után álló nőknek, ugyanis Katalin hercegnével ellentétben egyáltalán nem törekszik a tökéletességre. Harry herceg felesége a hagyományokkal ellentétben nem is állt ki a palota elé a gyermek világrahozása után pár órával, csupán pár nappal később, a palotában volt hajlandó pózolni a kameráknak. Mindezt ráadásul kifejezetten olyan ruhában tetet, ami nem rejtette el a terhesség utáni pocakját, sőt, még ki is emelte azt. Ezzel a gesztussal csak még több szimpatizánst gyűjtött magának, hiszen minden kisgyermekes anya láthatja, hogy bizony még a királyi család tagjai sem mindig olyan makulátlanok. Most azonban azt is láthatták a rajongók, milyen Meghan hercegné alakja szülés után két hónappal.

A fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.