Egészség

Segíthet megelőzni az asztmát, ha a kinti cipőt beviszed a lakásba

Gyerekek esetében jó megelőző módszer lehet.

Asztma

Az asztma a légutak egyik leggyakoribb gyulladásos megbetegedése, ami leginkább köhögéssel, légszomjjal vagy zihálással jár. A Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Intézet kutatói azt vizsgálták, hogy vajon milyen hatással vannak a lakásban található baktériumok a gyerekek asztmájára és hogyan lehetne mégis megelőzni valahogyan ezt a betegséget. Rájöttek, hogy a kinti cipő használata vagy tárolása a zárt légtérben (a lakásban) hozzájárulhat a tünetek enyhítésében, gyerekek esetében.

A részletekért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Udvaros Dorottya modellként tűnt fel a 2024-es párizsi olimpia formaruha bemutatóján. A Femcafe interjút is csinált vele, ahol természetesen megkérdeztük, milyen hatással van rá az, hogy távoznia...
Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.
Lifestyle
A Gólkirályság 2023-ban indult magyar vígjátéksorozat, amit Kapitány Iván álmodott meg. A női edző azonban már a valóságban sem elképzelhetetlen egy férfiakból álló csapatnál.