Egészség

A kutatók szerint van két diéta, ami akár rákot is okozhat

Két táplálkozási bakira figyelmeztetnek a kutatók.

Kockázat

A rákos megbetegedés mai napig egyfajta tabuként él a köztudatban és ahelyett, hogy figyelnénk a jelekre és a szűrésekre is nagy gondot fordítanánk, inkább elfordítjuk a fejünket. Kialakulásának körülményei sokszor kiszámíthatatlanok, azonban különböző kutatások már számos tényt szolgáltattak a témában. Azt már tudjuk, hogy a sok cukros étel, illetve a feldolgozott húsok túlzott fogyasztása növelheti a rákos megbetegedések kockázatát, most azonban egy új tanulmány arra is rájött, hogy minek a NEM fogyasztása vezethet ugyanide -írja a metro.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ha a tehetség ott lappang Aran Murphy DNS-ében, néhány éven belül pont olyan híres és elismert színész lehet, mint az Oscar-díjas édesapja.
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!