Sztárok

Díjazzák a legjobbakat - Ők a JOY Social Media Award 2019-es jelöltjei

A magazin kihirdette, kik várjak a közönség szavazatait az idén.

III. JOY Social Media Award

A JOY magazin ebben az évben is díjazza a hazai közösségi média legmeghatározóbb szereplőit. A Social Media Award kampány során az olvasók kilenc kategóriában tehetik le voksukat kedvenceikre.

A harmadik JOY Social Media Award-on öt új kategóriában is leadhatja voksát a közönség, #példakép, #ökoharcos, #alkotó, #világjáró és a #youtubeOn is 5-5 jelölttel várja a szavazatokat. Példaképek között olyan kiemelkedő egyéniségek kaptak helyet, akik életútjukkal, tapasztalataikkal erőt adnak és példát mutatnak mások számára. Babos Tímea, világbajnok teniszező, Kovács Patrícia színésznő, az irodalomterapeuta Szabados Ági, a betegségéből felépült modell, Szűcs Adriána és a futó Túróczi Réka közül választhatnak az olvasók ebben a kategóriában.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...