Sztárok

Fotó a jövőből - 2020-ra így néz majd ki David Beckham

A technika csodákra képes, ha az öregedésről van szó.

20 éves pályafutás

Az ifjú Beckham 1993-ban kezdte a pályafutását a Manchester United focistájaként, és egészen 2013-ig aktívan játszott a pályán. Majd 20 év után bejelentette, hogy abbahagyja a focit.

Jól áll neki az idő

Pályafutása alatt a szurkolók szeme láttára vált kamasz srácból érett férfivá. Bár Beckham fiatalon is helyes pasinak számított, a kor még sármosabbá tette az idén 44 éves sportolót.

Beckham 2020

Az elmúlt 10 év talán vonzóbbá tette Beckhamet, ám a 2020-as esztendő már nem annyira. A focista ugyanis poénból készített egy fotót, melyen fogatlanul és félig kopaszon mosolyog a kamerába 2020-ból. A képet pedig szeretettel ajánlja feleségének, Victoriának.

A Beckham-házaspár 19 éves kapcsolata már szinte legendásnak számít és közelít egy tündérmeséhez.

Fotó: Instgram/davidbeckham, Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...