Nagy bajban van Laci bácsi - Kórházba kerülhet a sztárséf

Újra kórházba kell mennie az ország Laci bácsijának.

Nehezen viseli a betegségeket

Már jó ideje nem tud dolgozni Benke Laci bácsi. A magyar mesterszakács évek óta különféle betegségekben szenved, most újra kórházba kell mennie, rosszullétei miatt. "Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. A jövő héten is kórházba kell mennem néhány napra. Kivizsgálnak, hogy kiderüljön, mi a bajom. Nehezen viselem a rosszulléteket." - mondta Laci bácsi a Ripostnak.

Szerettei aggódnak érte

A betegség mellett a sztárszakács legnagyobb szívfájdalma, hogy receptjeit nem tudja bemutatni a nézőknek. „Rendkívül kedvesek az emberek, és jólesik, hogy visszavárnak. Persze, vágyom is a képernyőre, mert élvezem a forgatásokat” – sóhajtott Laci bácsi, aki egyelőre kizárólag otthonában főzőcskézik.

Főzés tartja benne a lelket

Bár a forgatásokat még nem tudja vállalni, saját konyhájában szívesen főz családjának.„Otthon már néha főzök, igaz, még csak magamnak és a családnak. Szívesen munkába állnék, hiszen fiatal vagyok még, de erre egyelőre várnom kell. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy újra kamerák elé álljak.” - nyilatkozta a Ripostnak.

A közösségi oldalán tudatták a hírt.

Leadfotó: YouTube / Benke Laci bácsi

Oldalak

Szólj hozzá Te is!