Sztárok

Gólyahír! Gyermeke született az ÉNB sztárjának

Tegnap jött világra a kicsi, de csak most jelentették be a nagy hírt.

Újabb ÉNB baba született

Megszületett egy nappal ezelőtt az Éjjel Nappal Budapest szereplőjének, Cséffalvay Dorka második kislánya. A büszke édesanya és a baba is jól vannak, akit Kincső Pankának neveztek el. Zorka kishúgáról csak egy olyan fotót osztott meg a sorozatsztár, amin a pici keze látható, egy fekete-fehér képen. Az intim pillanat és a bejelentés az Instagramon található.

"Tudom hülyén hangzik, de egyfolytában azon gondolkodtam amikor megtudtam, hogy újra babát várok, hogy hogy a francba lehet ezt a szeretetet fokozni amit az első gyereknél érzel, hogy lehet e ugyanígy szeretni a másodikat mint az elsőt?
Eltelt 9 hónap, és most, hogy mindjárt itt van, már alig bírok magammal annyira várom, és biztos vagyok benne, hogy igen. Lehet ezt még fokozni"

- írta egy héttel ezelőtt a közösségi oldalán Dorka, akit a pici érkezése előtt az foglalkoztatott, hogyan fokozható mégtovább a szeretet, amit érez édesanyaként.

Szakított, majd összejött a mesterével, aki miatt máris sokan bántják! ÉNB Alexa úgy érezte, meg kell szólalnia.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.