Végre visszatér a gyönyörű magyar énekesnő

Hosszú idő után egy különleges dallal és klippel jelentkezik az énekes-dalszerző.

A nagy visszatérő

Cserpes Laura az elmúlt időszakban visszavonult a nyilvánosság elől, most azonban újult erővel tér vissza. A Csoda, érzem című dal az újrakezdésről szól, a hozzá tartozó klip kedvéért pedig Laura egy régi szenvedélyét, a táncot hozta vissza az életébe.Az elmúlt időszakban tudatosan kerülte a nyilvánosságot, és háttérbe vonult. Azonban ez idő alatt is folyamatosan dolgozott, olyan dalokon, mint például a most debütáló Csoda, érzem.

„Legújabb dalom az újrakezdésről szól. Életünk során elég sokszor találjuk szembe magunkat ilyen helyzetekkel, kinek kisebb, kinek nagyobb dolgokban kell újratervezni. Viszont töretlenül hiszek abban, hogy nem adhatjuk fel az élethez, és a dolgokhoz való jó hozzáállást! Abban is hiszek, hogy a jó cselekedetek mindig jó gyümölcsöt fognak teremni, és egyszer csak ott lesz az életünkben az „új virág" – mesélte az énekesnő, aki számára a dal, és a klip nem csak újrakezdést, hanem régi dolgok felelevenítését is jelenti.

„Olyan emberekkel dolgoztam újra, akik a korábbi, nagysikerű dalaimnál is közreműködtek, ráadásul egy régi nagy szenvedélyemet, a táncot is visszahozta az életembe. Korábban versenyszerűen űztem ezt a sportot, aztán valahogy kimaradt a mindennapjaimból. Most rendkívül boldog vagyok, hogy újra táncolok" – tette hozzá Laura.

18 év után köszön el a csatornától a tévés.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!