Sztárok

Sas József elárulta, mikor tér vissza a színpadra

Sas József humoristát egy hónapja szállították kórházba kétoldai agyvérzés miatt, ma egy rehabilitációs klinikán lábadozik. A színész már a színpadi visszatérését tervezi.

Thaiföldről tért haza

A Sas Kabaré alapítója márciusban épp Thaiföldön nyaralt családjával, ahol kétoldali agyvérzést kapott. A humoristát különgéppel Magyarországra szállították, ahol azonnal kórházba kerül. Állapota folyamatosan javul, a Bors a rehabilitációs klinikán kereste fel a lábadozó színészt. " Kétoldali sztrókom volt, de nem értem, miért írták azt a lapok, hogy bármelyik oldalam lebénult volna. Nézze meg, mindent tudok mozgatni! - mondta határozottan Sas József a Borsnak.

Lapozz tovább!

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.