Utazás

Hihetetlen felvételek: Ilyet még a NASA is csak most rögzített először!

Nem fogsz hinni a szemednek.

Történelmi pillanatok

Ez szuperszonikus! – mást tényleg nemigen lehet mondani a NASA legújabb durrantásáról. Noha megszokhattuk, hogy az amerikai űrhivatal mindig tartogat bőven egészen különleges felvételeket új bolygókról, marsi kutatásuk eredményeiről, amit most rögzítettek, az minden képzeletet felülmúl. Egészen döbbenetes fotókat mutatott ugyanis egy olyan jelenségről, amit nemhogy emberi szem nem láthat, kétséges volt, hogy egyáltalán valaha bármi is érzékelni tudja.

Mutatjuk a felvételt, lapozz!

Fotó: Instagram.com/nasa

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...
Egészség
Egy dologban biztosak lehetünk, és az az, hogy mindenkinek véget ér egyszer az útja itt a Földön. A halált kijátszani jelenleg még nem lehet, maximum nagyon sokáig élni.
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.