Fashion&Beauty

Elképesztő előtte-utána fotók: Így csinál a nőkből bombázót a smink

Nem győzünk csodálkozni azon, mekkora a smink ereje.

Egy jó smink

Korábban már megmutattuk, hogyan csinálnak az átlagos kinézetű hírességekből gyönyörű nőket a sminkesek, ám a való életben is vannak döbbenetes átalakulások. Egy nő számára talán a legfontosabb, legemlékezetesebb nap az esküvője, melyen nem csak élete legjobb formáját kell hoznia, de neki kell a legszebbnek is lennie. Hiszen ki örülne annak, ha élete nagy napján egy vendége túlragyogná?! Így hát ilyenkor a hölgyek profi szakemberek segítségét kérik, akik elképesztő frizurát és sminket varázsolnak nekik. Sokszor a csodás menyasszonyok szinte teljesen felismerhetetlenek lesznek egy kiadós kezelés után, amit előtte-utána fotókkal meg is mutatunk nektek. Most ugyanis ismét lerántjuk a leplet, és fotókon mutatjuk, hogyan csinálnak az átlagos külsejő nőkből irigyelt dívákat.

Az előtte-utána fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.