Fashion&Beauty

Jude Law lánya ellopta apja elől a show-t: Ragyogott a filmpremieren

Gyönyörű volt.

Harry Potter folytatás

Bár a Harry Potter filmeknek már vége, szerencsére a varázslók története folytatódik. Igaz Harryt, Hermionét és Ront már nem látjuk a filmvásznon, helyettük most olyan színészek varázsolnak majd nekünk, mint Jude Law vagy Johnny Depp. A folyatás a Legendás Állatok és megfigyelésükkel keződött, és hamarosan már láthatjuk a következő részt, a Grindelwald bűntetteit. Utóbbinak a napokban volt a premierje, ahol bár Jude Law és a többi színész lett volna az est fénypontja, helyettük a sztár lányára, Iris Lawra szegeződött minden tekintet, a fiatal lány ugyanis elképesztően csinos volt.

Jude Law lányáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.