Fashion&Beauty

Rubint Réka nosztalgiázott: Ilyen gyönyörű kismama volt

Mindhárom terhességét megmutatta.

Rohan az idő

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi igazi példaértékű szülők, akiknek ráadásul hamarosan már a 16. házassági évfordulójuk lett. Szerelmükből 3 gyermek született, a legidősebb Lara, a középső Norbi, és a legkisebb, Zalán. A házaspárhoz hasonlóan mi is csak kapkodjuk a fejünket azon, milyen gyorsan telik az idő, hiszen a legidősebb gyermekük már 14 éves. Lara már kész nővé cseperedett, és pont olyan szép, mint az édesanyja. Réka a napokban épp nosztalgiázott egyet, és megosztotta rajongóival mindhárom terhességét, mégpedig elbűvölő képekben.

Réka fotóiért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...
Utazás
A ChatGPT felsorolta azon országokat, melyek nekünk, magyaroknak is menedéket biztosítanának, ha újabb világégéssel kellene szembenéznünk.