Fashion&Beauty

Gondban vagy az ajándékozással? Ezek mindig bejönnek!

Még mindig gondban vagy az ajándékok beszerzésével? Az ajándékok slágerlistáján idén is igazán előkelő helyet foglalnak el a különböző testápoló termékek és a parfümök. Mi pedig segítünk a választásban! (x)

Jobb adni, mint kapni...

Legfőképp, ha sikerül eltalálnunk azt, hogy kinek mivel szerezhetjük a legnagyobb örömöt. Ebben az időszakban a dm háza táján is minden az ünnepekről szól. Az üzletekbe betérő vásárlók biztos megtalálják azt az ajándékot, mellyel örömet szerezhetnek szeretteiknek.

A parfüm mindig bejön!

A megfelelő illat megtalálása nehéz feladat, de hosszútávon megéri a fáradozást. A dm-ben most ráadásul akár 50% kedvezménnyel válogathatunk az ajándéknak szánt parfümök között! Igazi klasszikusként kaphatjuk évfordulóra, születésnapra vagy karácsonyra ráadásul rendszerint a férfiak is örülnek egy üveg kellemes illatszernek. A megfelelő illat eltalálásához azonban nem árt egy kis segítség:

  1. Mindig szánj elegendő időt a parfümvásárlásra, a kapkodásnak sosincs jó vége.
  2. ​Ne szégyelld, ha segítséget kell kérned, a dm hostessei szívesen segítenek Neked!
  3. A parfümöt mindig a bőrödre fújd, olyan helyre, ahol erek vannak; ideális választás a csukló, a könyök belső fele és a nyakszirt is, hiszen ezeken a területeken gyorsabban kibontakozhat az illat. Nem elég, ha csak az üvegből vagy a kihelyezett papírcsíkra fújva szagolgatod.
  4. Légy türelmes! Érdemes legalább tíz percet várnod a fújás után, hogy a fejillat mellett a szívillat is érezhetővé váljon.
  5. Semmiképp se dörzsöld össze a csuklódat a parfüm permetezése után, ugyan is ez tönkreteheti az illatmolekulákat, és így megtévesztheti az orrodat.

Közel 230 karácsonyi ajándékcsomag

Akik parfüm helyett másfajta ajándékkal szeretnének kedveskedni, azok is ízlésüknek megfelelően válogathatnak a közel 230 fajta karácsonyi ajándékcsomag közül. A dm termékkínálatában minden korosztály megtalálhatja a számítását, melyben férfiaknak, gyerekeknek és nőknek szóló csomagok is helyet kaptak. A csomagolásra sem lesz gondunk, hiszen akik nem tartoznak a legügyesebb kezűek közé, azok is bármelyik dm-ben kérhetik az eladók segítségét, hogy elrejtsék kiválasztott meglepetéseiket.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A külgazdasági és külügyminiszter egy hétfői rendezvényen arról beszélt: elképesztő, hogy az ukrajnai háború kapcsán egyes vezető európai politikusok már nukleáris fegyverek bevetéséről is beszélnek...
Egészség
Gondoltad volna, hogy van egy olyan népszerű reggeli fogás, amely gyakorlatilag minden egészségügyi problémára valódi gyógyír lehet? Cikkünkből megtudhatod, mit is ajánlott fogyasztanod minél...
Sztárok
A közönség ugyan szívébe zárta az Acélembert korábban megformáló Henry Cavillt, most viszont meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy a brit színésztől a 30 éves David Corenswet veszi át a...