Fashion&Beauty

Ikonikus ruhák kedvenc filmjeinkből, amiket sosem fogunk elfelejteni

Ezek a páratlan darabok örökre bevésődtek az emlékezetünkbe.

Micsoda nő

A Micsoda nő (1990) című film legszebb jelenete volt, amikor Julia Roberts kisétált az ikonikus piros estélyiben, Richard Gere-hez hasonlóan mi is a mai napig csak kamillázunk, ha meglátjuk.

Titanic

A Titanic-ból mindenki a hajó süllyedésének éjjelére emlékszik leginkább, de ha divatszemmel vizsgáljuk a filmet, akkor nem szaladhatunk el Rose gyönyörű ruhája mellett, amit azon a bizonyos vacsorán viselt, miután Jack először megmentette.

Szőkék előnyben

1953-ban Marilyn Monroe megteremtette a szexszimbólum fogalmát. Az alakját kiemelő mesés ruhája, merész színválasztása és tucatnyi gyémántja nők ezreinek lett követendő divatpélda.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.
Fashion&Beauty
Emily Blunt igazi A-listás hollywoodi sztárhoz illően jelent meg a minap legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, méghozzá egy olyan estélyiruhában, amihez foghatót rég nem láttunk már.
Fashion&Beauty
A hajtrendek évről-évre változnak, de egy stílus mindig örök marad: a bob frizura. Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, de most szeretnél kicsit...