Fashion&Beauty

Lezser elegancia: így kombinálhatod a kötött felsőket stílusosan

Divatbloggerünk segít, hogy a hétköznapi, vagány és elegáns szettekbe is belecsempészhesd a szezon alapdarabjait.

Kötött felsők előnyben

A nagyszüleink mindig azt hajtogatták, amikor kicsik voltunk, hogy "a télnek nincs divatja". Gyerekkorunkban még talán el is hittük, ők pedig így fel tudták cibálni ránk mind a hat réteget. Egy trikót, aztán egy vékonyabb pólót, majd egy vastagabb felsőt, arra egy lehetőleg kapucnis pulóvert (hogy csapadék esetén meg ne ázzunk), és végül, de nem utolsó sorban rágyömöszölték minderre a kabátot is, csak hogy teljes legyen a Michelin baba összkép. Szerencsére azóta felnőttünk, és bár még mindig ügyelünk cidri idején arra, hogy melegen öltözzünk, azért szeretünk némi sikket is csempészni a különböző szettjeinkbe.

A hideg idő beköszöntével azonban ez a projekt egyre nehezebbé válik, gyakran választjuk inkább a lezser pulcsit az elegáns ing helyett. Persze ezeket is lehet stílusosan kombinálni, ebben segít bloggerünk, Miták Bernadett, aki új videósorozatának legfrissebb részében három különféle outfittel illusztrálja, hogyan tudjuk beilleszteni a kötött felsőket az eltérő típusú összeállításokba.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: YouTube/Bernadett Miták

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?
Fashion&Beauty