Utazás

Melyik az Észak-Dunántúl legjobb hotele?

Vasárnapon 13:05-kor az Észak-Dunántúl régió legjobb hotelének megválasztásával folytatódik AZ ÉV HOTELE közönségszavazás. A Te szavazatodon is múlik, hogy melyik szálloda lesz a régió legjobb hotele.

Melyik lesz A HÓNAP HOTELE az Észak-Dunántúl nyolc hotel közül?

A műsor első négy hónapjában a legnépszerűbb turista célpontok legjobb hoteleit választottuk meg, szeptembertől pedig a nagyobb tájegységek kerülnek sorra. Elsőként Dél-Dunántúl legjobb szállodáit mutattuk meg a számotokra, októberben pedig az Észak-Dunántúl szállodáit látogattuk végig. Összesen nyolc szállodát teszteltünk, amelyekre már szavazhattál a műsorokat követően. A hónap utolsó adásában most vasárnap újra megnézheted az induló hotelekről készült összefoglalónkat. A nyolc hotel az eddigi szavazatait továbbviszi magával, de szavazatoddal még utoljára megváltoztathatod a verseny állását vasárnap az adás kezdetétől, azaz 13:05-től következő vasárnapig délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és az ezt követő héten már meg is nyerheted a két ajándék wellness hétvége egyikét.

Döntsd el Te, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE és nyerj egy wellness hétvégét!

Érdemes egy pillantást vetni az Észak-Dunántúlon bemutatott hotelekre, amelyek közül egyre még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon most vasárnaptól jövő vasárnapig:

Hunguest Hotels Répce Gold****

A hotel Bükfürdőn a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum közvetlen szomszédságában található. A vendégek Bükfürdőn egyedülálló módon egy fűtött, zárt folyosón keresztül, az időjárástól függetlenül közelíthetik meg a fürdőt. A szubalpin klíma és az európai hírű gyógyvízkincs teszi kellemessé a hotelben töltött napokat, ahol a magas szintű gasztronómiáért mesterszakácsok felelnek. A kisebbek számára a Hód Henrik játszóház, a nagyobb gyerekeknek pedig az X-Boksz barlang biztosít időtöltési lehetőséget.

További információ itt!

Caramell Premium Resort****

Az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája szintén Bükfürdőn található. A hotel célja a hagyományos, elfelejtett, ősi gyógy- és egészségmegőrző eljárások életre keltése, újszerű megoldásokkal kombinálása. Így elsőként itt vehetőek igénybe egyszerre a magas színvonalú gyógyászaton és wellnessen túl, a teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatások is. A szálloda a Feng Shui alapelveit figyelembe épült, ezáltal meleg színek és barátságos környezetet jellemzi.

További információ itt!

Hotel Sopron****

A szálloda az osztrák-magyar határ közelében, Sopron belvárosának peremén található. Az elegáns hotelből csodálatos kilátás nyílik az óvárosra és a Tűztoronyra. A szálloda környezettudatos szellemben működik és 1999. óta birtokosa a „Zöld szálloda” címnek. A Hotel Sopronban nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is számtalan lehetőség várja: Tündérkert Játszó, darts, csocsó, asztali tenisz, Xbox, kerti játszótér, trambulin, mászóka, csúszda és még sok minden más.

További információ itt!

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel***

A hotel Sárvártól és Bükfürdőtől pár percre, nyugodt, festői környezetben, a 13 hektáros Szelestei Arborétum ölelésében található. A komplexum két épületből áll, egyrészt a 150 éves Festetich Kastélyszállóból, másrészt a modern Zsuzsanna Hotelből. A vendégek itt egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját és a saját kútból táplált gyógyvizes fürdő élményét. A szálloda ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családi pihenésre egyaránt.

További információ itt!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Ha neked is egy életre eleged van abból, hogy a galambok és a többi madár a kertedbe vagy épp a teraszra piszkít, esetleg teljesen tönkreteszik a repülő betolakodók a veteményest, akkor van egy jó...
Sztárok
A 45 éves Kourtney Kardashian gyakran sokkolja a világot a bizarr szépségtrendjeivel és hajmeresztő gyereknevelési szokásaival. Legújabb húzásával ismét sikerült meglepnie rajongótáborát.
Sztárok
Margot Robbie nemrég koszorúslányként vett részt egy barátnője ausztráliai esküvőjén, a tőle megszokott módon pedig ezúttal is mesébe illően gyönyörű volt.