Recept

Így tárold a banánt, hogy tovább maradjon friss

Egyszerű, mégis hasznos tanács.

A banán jó dolog

Annyira bosszantó érzés, amikor épp, hogy csak megvettél egy adag szép sárga banánt, de szinte már dobhatod is ki, mert bebarnult. Pedig nagyon értékes tápanyagforrásunk. Kevesen tudják erről a gyümölcsről, hogy amellett, hogy finom és teltségérzetet ad, nagyon egészséges is. Magas kalóriatartalma miatt a nap bármely pontjában elég energiát biztosít a szervezet számára. Káliumtartalmával csontjainkat is védi, antacid-hatása pedig még a gyomorfekélytől is megóv. Fogyaszthatjuk magában, egy finom smoothie részeként, süteményhez adva vagy gyümölcssalátába keverve, mindenhogy jól járunk vele. Ezért mindenképp fontos, hogy minél tovább frissen tudd tartani.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Recept
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.