Recept

Serpenyős hús - rengeteg hagymával

Ma indul a Sziget, és mi most megmutatjuk, hogy készül az egyik legnépszerűbb "szigetes" kaja: a hagymás hús.

Serpenyős hús

Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?

Hozzávalók:

  • 3-4 csirkemell vagy 80 dkg karaj esetleg comb
  • 60 dkg hagyma
  • 1dl olaj
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • majoranna
  • kakukkfű
  • só, bors

Elkészítés:

Nem elírás a hagyma mennyisége! Ez az étel úgy jó, ha kb. annyi benne a hagyma, mint a hús. A húst és a hagymát felkockázzuk. Az olajat felhevítjük. Ha nincs elég nagy serpenyőnk, csináljuk két részletben, vagy vegyük a mennyiségek felét (az kb. két embernek elég). Beledobjuk a húst és a hagymát a serpenyőbe és addig sütjük, amíg a hús teljesen át nem sül. Ez a csirkénél 5-6 perc, a karajnál, combnál kicsit több - vagy apríthatjuk kisebb kockákra. Amikor úgy érezzük, már jó, vegyünk ki egy darabot, vágjuk fel, és ha belül már nem rózsaszín, megvagyunk. Puha kenyérrel isteni!

Lapozz még két serpenyős étel receptjéért!

Fotó: simplyrecipes.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
Lifestyle
Mutatjuk az öt legtipikusabb jelet, amelyből kiderül, te is érintett voltál-e.
Home&Design
Az ünnepi hangulat nemcsak a fán múlik: a karácsonyi teríték az egész estét meghatározza. Mutatjuk a legszebb, leginspirálóbb megoldásokat.
Lifestyle
A karácsony minden gyerek számára maga a megtestesült varázslat: csillogás, ajándékok, illatok és közös élmények. A készülődés forgatagában azonban érdemes pár dologra figyelni, hiszen az otthonunk...
Fashion&Beauty
Van egy ruhadarab, ami idén télen csendben, mégis magabiztosan visszatért a street style élvonalába. Textúrája karaktert ad, mozgása laza, a szabása pedig tökéletesen együtt él a városi...
Sztárok
A Kincsvadászok mindig okoz meglepetéseket, és Megyesi Balázs nem hitt a fülének, hogy az eladó 1500 forintért hozzá tudott jutni egy ilyen tárgyhoz.