Egészség

Egy hétig naponta kétszer szeretkeztünk, döbbenetes, mire jöttünk rá

Minden párnak ki kellene próbálnia.

Szex egy hétig, naponta kétszer

A Prevention oldalán találtunk egy cikket, amiben egy 43 éves, elvált, háromgyerekes nő mondja el, milyen hatással volt az életére az, hogy egy hétig naponta kétszer szeretkezett aktuális barátjával. Át is adjuk neki a szót, innentől kezdve ő mesél nektek.

„Úgy emlékszem, akkor szeretkeztem utoljára naponta több alkalommal, amikor megpróbáltam teherbe esni. Nem kívántam, de muszáj volt. Most persze teljesen más a helyzet. A barátom, Mario és én általában hetente háromszor-négyszer hancúrozunk, úgyhogy a napi duplázás jelentős változásnak ígérkezett. Nem mondtam el neki, mire készülök, csak belevágtam. Íme, az eredmény!”

Hétfő

A gyerekek az apjuknál voltak, Mario pedig nálam maradt. Reggel úgy döntöttem, meglepem a zuhany alatt. Még soha nem huncutkodtunk így, de mindig is ki akartam próbálni. Remekül sikerült, rendkívül jó hangulatban indultunk el dolgozni. Este színházba mentünk, a darab közben pedig a férfiasságára tettem a kezem - persze sötét volt, senki sem látta. El se hiszem, de ezután a szünetben kimentünk a mosdóba és szexeltünk. Ez is első alkalom volt számomra, de hihetetlenül élveztem.

Kedd

Amikor reggel felébredtem, nem igazán kívántam a szexet - ami érthető is, hiszen tegnap kétszer is csináltam. Elkezdtem maszturbálni, de a vaginám elég száraz volt. Este vacsi után még leültünk Marióval filmet nézni. Egy kis idő múlva bolondozni kezdtünk, majd a hálóban kötöttünk ki: szeretkeztünk. Rengeteg síkosítót használtunk, így nem volt gond.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: prevention.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Egészség
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...