Lifestyle

Mit csinál ez a huncut nyuszi a képen?

Szinte az egész internet félreértette.

Mit látsz a képen?

Egy japán illusztrátor rajza rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert: az ártatlannak tűnő alkotáson egy cuki nyuszi mossa a kezét a csapban, az internet népe azonban valami sokkal pajkosabbat nézett ki belőle. Ezért a népszerűség.

A kép akkor indult hódító útjára, amikor egy felhasználó, r @Yoshi_10pa megosztotta a Twitterén, mondván: mocskos fantáziájának köszönhetően még véletlenül sem hitte azt, hogy a nyuszi a kezét mossa. Az embereknek annyira megtetszett r @Yoshi_10pa elképzelése, hogy azonmód osztani kezdték a képet, ami már 91 ezer lájknál és 116 ezer retweetnél tart - írja a DailyMail.

Be kell vallanunk, a rajz valóban jó kis optikai illúziót kelt, bár lehet, hogy magunktól nem jöttünk volna rá, mit kell nézni, vagy mit kell belelátni. Ti kiszúrjátok?

Lapozz, a cikk folytatódik a második oldalon!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.