Recept

Felháborító: gluténmentes menüt kért a repülőn, ezt kapta

A repülőgépes kaják egyébként sem a legjobbak, de amit egy utas kapott gluténmentes menü gyanánt, az mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Gluténmentes menüt kért, egy banánt kapott

Miután Martin Pavelka egy Tokióból Sydney-be tartó járaton gluténmentes menüt kért, a személyzet konkrétan egy darab banánnal tért vissza. A Thesun.co.uk azt írja, a férfi a gyümölcs mellé még szalvétát, sót és evőeszközöket kapott az egyébként kilenc órás útra, ami nem mellesleg 1200 fontba - azaz körülbelül 450 ezer forintba - került. Tény, hogy a repülőgépes kaják nem versenyeznek a luxuséttermek kínálatával, de ez a szegényes felhozatal kiverte a biztosítékot.

Soha nem tapasztalt hasonlót

Martin Pavelka (32) hozzátette, előre nem tudhatja az ember, hogy milyen kiszolgálást kap a fedélzeten, ugyanakkor elmondta, hogy ilyen csalódásban még nem volt része, a légiutaskísérők erőfeszítése pedig egyenlő volt a nullával. A férfi lisztérzékeny, így mindig gluténmentes menüt rendel a járatokon, de ehhez hasonlót eddig nem tapasztalt. Bevallása szerint, amikor kihozták neki a banánt, egyszerűen szóhoz sem jutott.

Lapozz, cikünk folytatódik!

Fotó: Thesun.co.uk

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Recept
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.