Sztárok

Debreczeni Zita esküvői fotót posztolt – Imádják a rajongók

Debreczeni Zita egy aranyos és nagyon szép fotóval örvendeztette meg a rajongókat.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni házasok

A 36 éves Debreczeni Zita és a 46 éves Gianni Annoni március 31-én a legnagyobb titokban keltek egybe Olaszország egyik legcsodálatosabb pontján. Mint utóbb kiderült, éppen ott, ahol életükben először találkoztak. A ceremónián és a lagzin 130 vendég vehetett részt, akik válogathattak az olasz és magyar fogások között.

"Meg kellett küzdenünk egymásért, vagy inkább össze kellett csiszolódnunk. Megtanultunk együtt élni" - mesélte a boldog sztárpár a Hello! magazinnak, majd hozzátették, a valódi nászútra csak később kerül sor, Velencei utazásuk afféle előnászút volt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...